Видео: Некои видеа на Youtube може да создадат кошмари кај децата – ММС
ММС

Објавено на: 06/29/18 2:30 PM

Видео: Некои видеа на Youtube може да создадат кошмари кај децата

Доколку немате контрола врз видео содржините кои ги гледа Вашето дете, постои голема опасност поради опцијата Auto Play на пример, до него да стигне видео кое ќе му предизвика страшни кошмари. Бидете внимателни!