Дневен билтен на Општина Штип – 29.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/29/18 7:33 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 29.06.2018

Свечено отворање на Штипско културно лето
Денеска, 29.06