Видеo: Поминал 2000 километри со велосипед за да го чуе срцето на починатата ќерка – ММС
ММС

Објавено на: 06/28/18 3:03 PM

Видеo: Поминал 2000 километри со велосипед за да го чуе срцето на починатата ќерка

Овој човек поминал повеќе од 2000 километри со велосипед за да се сретне со човекот кому му било пресадено срцето на неговата ќерка, која по смртта спасила четири животи како донор на органи. Само замислете какво е чувството…