Дневен билтен на Општина Штип – 28.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/28/18 10:33 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 28.06.2018

Средба во урбана заедница Македонка
Попладнево со почеток во 18:30 часот градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе оствари средба со граѓани во рамки на урбаната заедница Македонка.
Урбаните заедници се повторно во функција