Видео: Боите на виножитото распослани на планина во Перу – ММС
ММС

Објавено на: 06/27/18 2:04 PM

Видео: Боите на виножитото распослани на планина во Перу

Ако има листа со места кои мора да се видат барем еднаш во животот, на онаа на вечните авантуристи и љубителите на уникатни доживувања, веројатно стои и оваа прекрасна планина во Перу, на која се распослале боите на виножитото. Ова е вистинско доживување кое нема шанси да се заборави.