Дневен билтен на Општина Штип – 27.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/27/18 9:32 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 27.06.2018

Увид во инфраструктурно уредување на краци од улици во Стар КараорманДенеска, 27.06