Дневен билтен на Општина Штип – 26.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/26/18 9:32 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 26.06.2018

Седница на Совет на млади на Општина ШтипДенеска со почеток во 11 часот во сала 2 ќе се одржи седница на Совет на млади на Општина Штип.
Вчера во Штип се одржа настанот „На секое дете му треба семејство“, којшто е дел од кампањата која има за цел да станат згрижувачи на деца без родителска грижа и да им овозможат да растат во безбедно и грижливо семејно опкружување исполнето со љубов