Презентација на анализата за влијанието на субвенциите во земјоделството – ММС
ММС

Објавено на: 06/26/18 7:46 AM

Презентација на анализата за влијанието на субвенциите во земјоделството

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство денеска ќе биде презентирана анализата финансирана од Европската унија за влијанието од директните плаќања врз земјоделството.

Анализата се спроведуваше како Проект за оценка на влијанието на субвенциите и ИПА поддршката во земјоделскиот сектор.

На презентацијата ќе присуствува министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски.

Извор: МИА