Димитров: Праќам пакет од највкусниот домат во светот за поддршка на Македонија во ЕУ – ММС
ММС

Објавено на: 06/25/18 9:02 AM

Димитров: Праќам пакет од највкусниот домат во светот за поддршка на Македонија во ЕУ

Шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, вети пакет домати за сите земји кои ќе поддржат почеток на преговори на Македонија со Европската Унија.
Највкусниот домат во светот! Кој и да го поддржи почетокот на разговорите за пристапување на Македонија со ЕУ следната недела, ветуваме дека ќе ви испратиме пакет со свежи македонски домати по пошта, пишува Димитров на Твитер.