Видео: Кој рече дека мачките не сакаат многу дружење? – ММС
ММС

Објавено на: 06/22/18 2:22 PM

Видео: Кој рече дека мачките не сакаат многу дружење?

Aко кучињата се генерално секогаш расположени за игра и за галење, за мачките важи дека почесто сакаат да се сами и не се баш по дружењето. Ама овие мачки го уништуваат просекот со својата желба за галење и игра.