Видео: Лекција за животот која вреди да се чуе – ММС
ММС

Објавено на: 06/22/18 2:10 PM

Видео: Лекција за животот која вреди да се чуе

Има секакви инспиративни говори. Но, не сите подеднакво допираат до оној кој слуша. Овој во прилог, има потенцијал да ве натера добро да размислите што вистински можете да направите и да заборавите на сите граници поставени од околината која диктира што е она што наводно не можете или не би требало да го направите.