Видео: Татко на денот – ММС
ММС

Објавено на: 06/22/18 2:01 PM

Видео: Татко на денот

Има татковци кои се подготвени да направат сешто за своите ќерки. Ама ова што го прави таткото во видеото, веројатно не би го направил баш секој. Браво за инвентивноста и храброста!