Дневен билтен на Општина Штип – 22.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/22/18 9:29 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 22.06.2018

Средба со министер за транспорт и врски и доделување решенија за утврдување правен статус на бесправни објекти
Вчера во посета на Општина Штип беше министерот за транспорт и врски, Горан Сугаревски, којшто оствари средба со градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, како и со претставници на општинската администрација.

„Денеска во посета на Општина Штип е министерот за транспорт и врски, Горан Сугаревски, имавме работна средба во којашто дискутиравме за повеќе отворени прашања, за сите инфраструктурни проекти, коишто ги работи Владата со засилено темпо и динамика