Видео: Кога тато е модел, а децата имаат шминки во рака – ММС
ММС

Објавено на: 06/21/18 3:03 PM

Видео: Кога тато е модел, а децата имаат шминки во рака

Кога дете ќе земе шминки во рака, треба да се подготвите за урнебесни резултати. А уште ако тато е расположен да биде модел, тогаш има многу забава на повидок.