ВИДЕО: Е, неможеш како мене! – ММС
ММС

Објавено на: 06/21/18 12:14 PM

ВИДЕО: Е, неможеш како мене!

Две кучиња се бркаа низ дворот на сопственикот, кога поголемото ја скокна живата ограда, а помалото или ја заборави оградата или па на успеа да ја прескокне…..Погледнете!