Дневен билтен на Општина Штип – 21.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/21/18 7:28 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 21.06.2018

Посета од страна на АРМ од страна на генерал на ЗОК
Денеска, 21.06