Видео: Она кога поранешната љубов сака да ти се врати – ММС
ММС

Објавено на: 06/20/18 2:52 PM

Видео: Она кога поранешната љубов сака да ти се врати

Некој можеби не би одолеал на ваквата понуда. Веројатно зависи од епилогот на љубовната приказна и од повеќе други фактори. Ама ако дефинитивно човек реши дека е крај, може и вака…