Видео: Важно е човек да има истомисленик – ММС
ММС

Објавено на: 06/20/18 2:29 PM

Видео: Важно е човек да има истомисленик

Најдобрите пријатели неслучајно го имаат префиксот-најдобри! Тие најдобро сфаќаат зошто си таков каков што си, ама се и доволно слични за да ти се придружат во твојот начин на забава.