Видео: Кога двајца гурмани се борат за повеќе храна – ММС
ММС

Објавено на: 06/20/18 2:19 PM

Видео: Кога двајца гурмани се борат за повеќе храна

Кога пред двајца гурмани ќе се сервира омиленото јадење, не се мали шансите да дојде до сериозен „натпревар“.  Примерот е во видеото во прилог.