Kaко се сонча Македонец во Лефкада – После варењето кафе на плажа, сега се штеди и на чадори – ММС
ММС

Објавено на: 06/20/18 8:13 AM

Kaко се сонча Македонец во Лефкада – После варењето кафе на плажа, сега се штеди и на чадори

Скапа е Грција ова лето, па се што ти е при рака треба да се користи најсоодветно.

 

Превземено од: Маркукуле