Видео: 12 начини на врзување марама – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 2:15 PM

Видео: 12 начини на врзување марама

Марамите се секогаш во тренд. Идеите не се секогаш тука, кога сакате да направите нешто поинакво со нив. Затоа постои видеото со дванаесет предлози во прилог.