Видео: Животот со не така грациозни мачки – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 1:53 PM

Видео: Животот со не така грациозни мачки

Мачките генерално важат за грациозни суштества, во споредба со некои други животни. Кога ќе го погледнете видеото во прилог ќе сфатите дека констатацијата не е сосем на место, или барем не важи за сите.