Видео: Со „вишок“ храна и добра идеја, може да се направи чудо – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 1:18 PM

Видео: Со „вишок“ храна и добра идеја, може да се направи чудо

Еден дел од светот постојано фрла храна. Друг, размислува како може да се искорити практично. Резултатот спакуван во ова видео покажува дека со добра идеја, чуда се прават!