Видео: Додворување на денот – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 12:53 PM

Видео: Додворување на денот

Возрасните им завидуваат на децата за многу нешта. Искреноста и непосредноста во пристапот се едни од нив. Малку потешко би замислиле вакво доворување со возрасни во главната улога, нели?