Дневен билтен на Општина Штип – 19.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 9:27 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 19.06.2018

Панел дискусија на тема „Локални младински зони“
Денеска, 19.06