Наставничке баталете предавање, Уругвај игра – ММС
ММС

Објавено на: 06/19/18 7:58 AM

Наставничке баталете предавање, Уругвај игра

Финале ли е или групна фаза? Уругвај го победи Египет со 1:0 на минута до крај, а од тоа произлезе најубавото видео до сега на Мундијалот. Ни доаѓа од едно уругвајско школо каде не се знае кој каде трча. Срцки.