Видео: Како се прават различните форми на тестенини – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 2:33 PM

Видео: Како се прават различните форми на тестенини

Не мора да сте од Италија за да знате дека постојат еден куп на различни типови на тестенини, или пак, паста како што велат тие. Но, ако сте по тестенините и нивните различни форми, задолжително погледнете го видеото во прилог.