Видео: Кога сте под стрес, земете пример од девојчево – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 1:49 PM

Видео: Кога сте под стрес, земете пример од девојчево

Teшко е кога е човек под стрес, да се опушти и што се вели „баш да му биде гајле“ за она што се случува. Ама, посебно слатко е ако се успее во ваквата намера. Ставот на девојчево нека биде инспирација, при следната стресна ситуација.