Видео: Oд 0 до 100 години – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 1:40 PM

Видео: Oд 0 до 100 години

Времето лета, а технологијата е супер можност да регистрирате спомени кои ќе останат. Во видеото во прилог не станува збор за една личност, туку за 100 различни, но како концепт можете да го примените и индивидуално, а резултатот ќе биде посебно интересен.