Дали смееме да ги користиме кремите за сончање од лани? – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 10:00 PM

Дали смееме да ги користиме кремите за сончање од лани?

Дали смеете да ги користите кремите од лани? Доколку шишенцето не е отворено или, пак, ако е веќе почнато, но го чувате убаво затворено, на студено и темно место, производот најчесто може да се користи две лета, пишува „Дејли Меил“.

Но, ако на шишето има ознака 6М или 12М, тогаш рокот му е шест или 12 месеци.

Доколку пак, мириса необично, тоа е најсигурен знак дека кремата не е погодна за користење.

Извор: МИА