И Марадона има проблем со синусите – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 10:56 AM

И Марадона има проблем со синусите

Очигледно Марадона и Аца Лукас имаат иста алергија која ги активира синусите и притоа те чеша нос и има шанси да ти потече крв. Се надеваме дека не е нешто сериозно и дека земаат медикаменти против алергијата.

Диего Марадона

Аца Лукас