Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/18/18 9:25 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018

Средба во урбана заедница Три Чешми
Попладнево со почеток во 18:00 часот градоначалникот на Општина Штип, Благој Бочварски, ќе оствари средба со граѓани во рамки на урбаната заедница Три Чешми.
Урбаните заедници се повторно во функција