Се преврте шлепер кај Росоман, сообраќајот во прекин – ММС
ММС

Објавено на: 06/17/18 5:11 PM

Се преврте шлепер кај Росоман, сообраќајот во прекин

Превртен унгарски шлепер го блокира патот близу Росоман. Возачот поминал со полесни повреди.

Возилата се пренасочуваат кон Кавадарци, а полицијата во моментов врши увид на местото и го регулира сообраќајот.

Извор: МИА