Британска двојка го чека своето 21-во дете – ММС
ММС

Објавено на: 06/16/18 4:00 PM

Британска двојка го чека своето 21-во дете

Британците Сју и Ноел Радфорд, по 28 години минати в брак, годинава ќе го добијат своето 21-во дете, нецела година по нивниот последен син Арчи.

Сју и Ноел овојпат ќе добијат девојче, коe ќе им се придружи на Кристофер (28), Софи (24), Џек (21), Даниел (19), Лук и Мили (17), Кети (15), Џејмс (14), Ели (12), Ејми (11), Џош (10), Макс (9), Тили (7), Оскар (6), Каспер (5), Хали (3), Фиби (2) и најмалиот Арчи, кој има девет месеци.

Радфорд се и официјално најголемото семејство во Обединетото Кралство, а живеат во куќа која некогаш била старечки дом.

Сју и Ноел неодамна станаа и дедо и баба.