Пронајден малолетникот од Скопје кој исчезна во понеделникот – ММС
ММС

Објавено на: 06/15/18 2:33 PM

Пронајден малолетникот од Скопје кој исчезна во понеделникот

Дванаесетгодишниот штитеник на домот „Ранка Милановиќ“ кој исчезна во понеделникот, е пронајден вчера на улицата „Васко Карангелески“.

МВР денеска соопшти дека штитеникот во 15:30 часот е вратен во Домот.