Со мерки и за вработените и за невработените до подобар животен стандард за Светиниколчани – ММС
ММС

Објавено на: 06/15/18 9:23 AM

Со мерки и за вработените и за невработените до подобар животен стандард за Светиниколчани

Со повеќе мерки, пред се’ со одредени олеснувања на локалните бизниси, општина  Свети Николе ќе се обиде да сoздаде услови за намалување на невработеноста. Евиденцијата на Агенцијата за вработување вели дека во oпштината со 18