Знаете ли да пливате во автобус? – ММС
ММС

Објавено на: 06/15/18 7:10 AM

Знаете ли да пливате во автобус?

Не е лесно да се патува по дожд, особено во автобус чиј покрив протекува. Автобусот е на битолски „Транскоп“ ,на релација Скопје – Битола.