ВИДЕО: Газински го постигна првиот гол на Светското првенство – ММС
ММС

Објавено на: 06/14/18 3:33 PM

ВИДЕО: Газински го постигна првиот гол на Светското првенство

12 минути беа потребни да биде постигнат првиот гол на Светското првенство во Русија, домашната селекција поведе преку Јури Газински.