Видео: Кога паметот ти е на друго место, а не во кујна – ММС
ММС

Објавено на: 06/14/18 3:29 PM

Видео: Кога паметот ти е на друго место, а не во кујна

Технологијата помага во многу нешта. Ама во случајов може да оди во прилог на расеаноста  и намалување на степенот на концентрација. Тогаш јајцата наместо во тавче, може да завршат во корпата за отпадоци.