Ладната Русија не е проблем за преубавата Светлана – ММС
ММС

Објавено на: 06/14/18 12:18 PM

Ладната Русија не е проблем за преубавата Светлана

Од далечната Русија ни доаѓа Светлана Билјалова. За среќа, тоа не значи дека таа е облечена во дебели бунди со кои му одолева на сибирското студенило, напротив.

Прекрасната Русинка е фитнес модел, а со своето тело на божица и лице кое би требало да ги краси насловните страници на магазините, таа ужива сè поголема популарност на социјалните мрежи и надвор од нив.

Сигурни сме дека ужива во вниманието кое го добива.

 

?

A post shared by SvetaBily (@bilyalova_sveta) on

Who wants to play with me? ?

A post shared by SvetaBily (@bilyalova_sveta) on

Bad teacher ?

A post shared by SvetaBily (@bilyalova_sveta) on

Perfect view ?

A post shared by SvetaBily (@bilyalova_sveta) on

My friends where are you from?

A post shared by SvetaBily (@bilyalova_sveta) on

?

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on

I get more hugs than a batch of puppy pugs ?

A post shared by Sveta Bilyalova (@svetabily) on