Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/14/18 7:23 AM

Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018

Информативен настан за програма за финансиска поддршка на рурален развој за 2018 годинаДенеска, 14.06