Видео: Бракот после децата – ММС
ММС

Објавено на: 06/13/18 1:44 PM

Видео: Бракот после децата

Родителите би ви рекле дека многу нешта се менуваат кога ќе добиете деца. И кога навистина ќе ги добиете ќе сфатите дека се во право. Ама требало да спомнат и дека има многу нешта кои се менуваат, но на многу подобро.