Дневен билтен на Општина Штип – 07.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/12/18 1:23 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 07.06.2018

Завршна приредба на основни училишта „Го славиме успехот“
Денеска во Дом на млади со почеток во 18:30 часот ќе се одржи настан по повод крајот на учебната 2017/2018 година. На овој пригоден настан ќе настапат ученици од сите основни училишта од Штип