Дневен билтен на Општина Штип – 11.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/12/18 1:23 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 11.06.2018

Резиме на сработеното во ООУ „Славејко Арсов“ Штип
Денеска директорот на ООУ „Славејко Арсов“ Штип, Павле Мицов, пред медиумите ќе го презентира сработеното во училиштето во изминатата учебна година. Сработеното ќе биде презентирано пред училиштето со почеток во 10:00 часот