Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018 – ММС
ММС

Објавено на: 06/12/18 1:23 PM

Дневен билтен на Општина Штип – 12.06.2018

Резиме на сработеното во ООУ „Славејко Арсов“ ШтипДенеска директорот на ООУ „Гоце Делчев“ Штип, Трајче Димов, пред медиумите ќе го презентира сработеното во училиштето во изминатата учебна година. Сработеното ќе биде презентирано пред училиштето со почеток во 10:00 часот