Бајкерски адреналин и рок музика на Мото собирот во Свети Николе (видео) – ММС
ММС

Објавено на: 06/12/18 1:23 PM

Бајкерски адреналин и рок музика на Мото собирот во Свети Николе (видео)

Супер е, одлично е, многу е убаво, секоја година поубаво … Вакви беа коментарите на оние кои го посетија петиот „Интернационален мото собир“ во Свети Николе.

– Само петнаесет ентузијасти од „Мото клуб Свети Николе“ го организираа ова и благодарение на нив, вечерва сме овде да се забавуваме! Ова беа воведните зборови на Драги Миланов – водителот на настанот