Видео: Лекција по позирање за фотографија – ММС
ММС

Објавено на: 06/11/18 2:15 PM

Видео: Лекција по позирање за фотографија

Оние кои редовно поставуваат фотографии од себе на социјалните мрежи, веројатно веќе го нашле совршениот агол и поза за фотографирање. На останатите, можеби ќе им се најде видеово.