ВИДЕО: Босанец објаснува што е убава жена- „работи како коњ“ – ММС
ММС

Објавено на: 06/11/18 7:35 AM

ВИДЕО: Босанец објаснува што е убава жена- „работи како коњ“

Новинари од една телевизија од Босна и Херцеговина интервјуирале случајни минувачи во еден парк.

Застанале покрај еден дедо кој седел на клупа и го прашале: „Дали пронашол некоја убава жена?”. Постариот господин без двоумење одговорил:„Токму убава најдов, работи како коњ!”.

Видеото со овој симпатичен Босанец е хит на социјалните мрежи, а многумина коментираа дека тоа е всушност комплимент и дека човекот веројатно мислеле на тоа дека неговата жена е вредна и вистинска домаќинка.