Видео: Летно разладување во стилот на Рамбо – ММС
ММС

Објавено на: 06/9/18 9:40 AM

Видео: Летно разладување во стилот на Рамбо

Во топлите летни денови кои доаѓаат, посебно оние кои се чинат здодевни, ќе добијат филмска нота ако се инпирирате од видеото во прилог. Секако, задолжително е да имате многу стар и скоро неупотреблив вентилатор за ефектот да биде автентичен.