Видео: Реплики кои не се забораваат – ММС
ММС

Објавено на: 06/8/18 2:46 PM

Видео: Реплики кои не се забораваат

Да не беа мобилните телефони и камерите, овие реплики ќе можеше само да се прераскажуваат. Ама друго е кога вака ќе се погледнат со видео како доказ.